Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada


Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...
 
AnasayfaHoşgeldinizSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Elizabeth Reaser biyografisi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici


Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Yaş : 36
Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni
Kayıt tarihi : 17/12/09
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Elizabeth Reaser biyografisi   C.tesi 16 Ocak 2010, 09:55

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Adı: Elizabeth Reaser
Doğum Tarihi: 15.06.1975
Doğum Yeri: Bloomfield, Michigan

Üç kardeşin ortancası olan Elizabeth reaser çocukluğundan beri aktör olmak isteyen biri.
Rochester Hills'deki Oakland Üniversitesine giden Elizabeth, 1 yıl sonra okulu bıraktı ve Juilliard Drama Okula'na başladı. Okulunda, 1999'da Bachelor's of Fine Arts (B.F.A.) ödülünü kazandı.
İlk oyunculuk denemesini gündüz yayınlanan bir drama dizisi olan Guiding Light ile yaptı. Bu dizideki oyunculuğuyla parlayan yıldız, daha sonra bir çok dizi ve filmde rol aldı. Çoğu kişi ona Grey's Anathomy'den aşina...
Interview Magazine'in Ekim 2004 sayısındaki Yükselişe Geçen 14 Kadın dosyasından Elizabeth Reaser da yer alıyordu.

Filmografisi:

- Against the Current (2009) (completed) .... Liz Clarke
- "The Ex List" .... Bella Bloom (8 episodes, 2008-2009)
- Episode #1.12 (2009) TV episode .... Bella Bloom
- The Spark (2009) TV episode .... Bella Bloom
- Do You Love Me, Do You Surfer... Boy (2008) TV episode ....
- Bella Bloom
- Protect and Serve (2008) TV episode .... Bella Bloom
- Climb Every Mountain Biker (2008) TV episode .... Bella Bloom
(3 more)
- Twilight (2008/I) .... Esme Cullen
- "Wainy Days" .... Annie (1 episode, 2008)
- The Waindow (2008) TV episode .... Annie
- "Grey's Anatomy" .... Jane Doe / ... (17 episodes, 2007-2008)
- Freedom (2008) TV episode .... Rebecca Pope
- Losing My Mind (2008) TV episode .... Rebecca Pope
- Piece of My Heart (2008) TV episode .... Rebecca Pope
- Crash Into Me: Part 2 (2007) TV episode .... Ava
- Crash Into Me: Part 1 (2007) TV episode .... Ava
(12 more)
- Purple Violets (2007)
- "Standoff" .... Anya Reed (1 episode, 2006)
- Heroine (2006) TV episode .... Anya Reed
- "Saved" .... Alice Alden, M.D. / ... (13 episodes, 2006)
- Crossroads (2006) TV episode .... Alice Alden, M.D.
- Tango (2006) TV episode .... Alice Alden, M.D.
- Code Zero (2006) TV episode .... Alice Alden, MD
- A Shock to the System (2006) TV episode .... Alice Alden, M.D.
- Triage (2006) TV episode .... Alice Alden, M.D.
(8 more)
- Puccini for Beginners (2006) .... Allegra
- "Law & Order: Criminal Intent" .... Jillian Slaughter / ... (2 episodes, 2002-2006)
... aka Law & Order: CI (USA: promotional abbreviation)
- Proud Flesh (2006) TV episode .... Jillian Slaughter
- The Insider (2002) TV episode .... Serena Whitfield
- Shut Up and Sing (2006/I) .... Julep
... aka Shut Up and Sing (USA: festival title)
... aka Sing Now or Forever Hold Your Peace (USA: new title)
... aka The Wedding Weekend (USA: new title)
- The Family Stone (2005) .... Susannah Stone Trousdale
- Sweet Land (2005) .... Young Inge
- Stay (2005/I) .... Athena
- "The Jury" .... Rachel Byrnes (1 episode, 2004)
- Pilot (2004) TV episode .... Rachel Byrnes
- Mind the Gap (2004) .... Malissa Zubach
- "Hack" .... Elaine Jones (1 episode, 2004)
- Extreme Commerce (2004) TV episode .... Elaine Jones
- Emmett's Mark (2002) .... Alison Holmes
... aka Killing Emmett Young (USA: video title)
- Thirteen Conversations About One Thing (2001) .... Young Woman in Class
... aka 13 Conversations (USA: short title)
- The Believer (2001) .... Miriam
- "The Sopranos" .... Stace (1 episode, 2000)
- D-Girl (2000) TV episode .... Stace
- Scrubs (1999) .... Molly


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Efsane alacakaranlıkta başlar şafak vaktine dek sürer ama aşk sonsuza kadar devam eder.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Twilight110
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici


Paylaşım Gücü : 627
Tür : Vampir
Yaş : 20
Nerden : Angora !
Kayıt tarihi : 18/12/09
Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Elizabeth Reaser biyografisi   C.tesi 16 Ocak 2010, 13:25

vayy kaç film var öyle xD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici


Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Yaş : 36
Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni
Kayıt tarihi : 17/12/09
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Elizabeth Reaser biyografisi   C.tesi 16 Ocak 2010, 13:29

evet çok fazla var Razz


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Efsane alacakaranlıkta başlar şafak vaktine dek sürer ama aşk sonsuza kadar devam eder.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Twilight110
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici


Paylaşım Gücü : 627
Tür : Vampir
Yaş : 20
Nerden : Angora !
Kayıt tarihi : 18/12/09
Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Elizabeth Reaser biyografisi   C.tesi 16 Ocak 2010, 14:10

başarılı ve eski biraz xD tabii =) rolünün hakkını veriyor =)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici


Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Yaş : 36
Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni
Kayıt tarihi : 17/12/09
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Elizabeth Reaser biyografisi   C.tesi 16 Ocak 2010, 14:24

twilight110 demiş ki:
başarılı ve eski biraz xD tabii =) rolünün hakkını veriyor =)

kesinlikle canım Very Happy kalp


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Efsane alacakaranlıkta başlar şafak vaktine dek sürer ama aşk sonsuza kadar devam eder.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Elizabeth Reaser biyografisi   Bugün 18:25

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Elizabeth Reaser biyografisi
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilightfan_ TR :: OYUNCULAR :: Elizabeth Reaser -- Esme Cullen-
Buraya geçin: