mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen

Paylaşım Gücü: 2687 Tür: Vampir Yaş: 17 Nerden: Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi: 27/01/10 Lakap: Soldier Blood,Soblood XD
 | Konu: Jake'ten Sarışın Esprileri C.tesi 24 Tem. 2010, 14:55 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]--->Bir sarışını nasıl boğarsın biliyor musun? --->Havuzun dibine ayna yapıştırarak. --->Hey,beyni olan bir sarışına ne denir bilir misiniz? --->Golden Retriever. --->Bir sarışının hafızasını silmek zor değildir,kulağına üflemek yeter. --->Sarışınların beyin hücreleri nasıl ölür? --->Sarışınların beyin hücreleri YALNIZ ölür. |
|
dewil Süper Moderatör

Paylaşım Gücü: 2215 Tür: Vampir Yaş: 17 Nerden: izmir Kayıt tarihi: 03/06/10 Lakap: MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı:
   (0/0)
 | Konu: Geri: Jake'ten Sarışın Esprileri Çarş. 28 Tem. 2010, 01:15 | |
| ilki dışında diğerlerini anlamadım8allahtan sarışın değilim ha9
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bella's Lulaby (remix)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran

Paylaşım Gücü: 296 Tür: Kurt Kız Yaş: 17 Nerden: La Push Kayıt tarihi: 09/07/10 Lakap: Jacob Manyağı
   (0/0)
 | |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen

Paylaşım Gücü: 2687 Tür: Vampir Yaş: 17 Nerden: Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi: 27/01/10 Lakap: Soldier Blood,Soblood XD
 | Konu: Geri: Jake'ten Sarışın Esprileri Çarş. 28 Tem. 2010, 11:19 | |
| kitapta geçen esprilerdi baya komiğime gitmişti yazmak istedim  (aslında ben de sonuncuyu anlamadım ama  ) |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı

Paylaşım Gücü: 1692 Tür: Vampir Yaş: 17 Nerden: Eskişehir Kayıt tarihi: 03/07/10
   (0/0)
 | Konu: Geri: Jake'ten Sarışın Esprileri Paz 27 Şub. 2011, 08:23 | |
| |
|