Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada


Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...
 
AnasayfaHoşgeldinizSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Paramore

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
darkangel
Süper Moderatör
Süper Moderatör


Paylaşım Gücü : 408
Tür : Vampir
Yaş : 28
Nerden : izmir
Kayıt tarihi : 20/12/09

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Paramore   Ptsi 04 Ocak 2010, 19:29

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Paramore adlı grup Alacakaranlık(Twilight)adlı bir filmin müziğini yapmıştır. | Ad = Paramore | Resim = Paramore Hayley Williams03.jpg | Resim başlığı = Vokalist Hayley Williams (orta), baterist Zac Farro (sol) ve bas gitarist Jeremy Davis (sağ), Vans Warped Tour 2007 Ağustos. | Genişlet = evet | Artalan = grup | Köken = Franklin, Tennessee, ABD | Tarz = Alternatif rock,Pop punk | Etkin yıllar = 2002–Bugün | Etiket = Fueled by Ramen | İlişkili hareketler = | Web sitesi = Resmi site | Şimdiki üyeler = Hayley Williams
Josh Farro
Zac Farro
Jeremy Davis | Önceki üyeler = Jason Bynum
John Hembree
William "Hunter" Lamb }}

Paramore (telaffuz "Pe-ra-mour") 2004 yılında Franklin, Tennessee'de kurulan ABD'li alternatif punk rock grubu. Gruptaki bazı değişikliklerden sonra Paramore, şu anda Hayley Williams (vokal/klavye), Josh Farro (gitar, geri vokal), Jeremy Davis (bas) ve Zac Farro'dan (bateri) oluşuyor.

Şarkılarının büyük çoğunluğunu Hayley Williams ve gitarist Josh Farro'nun yazdığı grubun ilk albümü 2005 yılında piyasaya çıktı. Verdikleri konserler ve internette tanıttıkları single'lar "Pressure" ve "Emergency" ile birçok hayran kazandılar.

Grup 2007'de çıkarttığı "Riot!" albümü ile büyük bir ün kazandı. Albümden ilk single olan "Misery Business" çok başarılı oldu ve grubun MTV'nin "Haftanın Sanatçısı" programına konuk olmasını sağladı. Başarıyı çabuk yakalayan grup, 17 ile 22 arasındaki genç yaş ortalaması ile dikkat çekiyor.
Geçmiş ve ilk yıllar [değiştir]

Kuruluş ve All We Know Is Falling (2002-2005) [değiştir]

Vokalist Hayley Williams, 13 yaşında memleketi Meridian, Mississippi'den Franklin'e taşındığında, kardeş olan Josh ve Zac Farro ile karşılaştı.[2] Burada kısa bir süre sonra Brett Manning'den vokal dersleri almaya başladı.[3] Bununla birlikte, grup üyeleri Paramore'u kurmadan önce, bir funk cover grubunda yer aldılar.[4] Yakında Paramore'u kuracak olan üyeler, vokalistlerinin kız olacağı konusunda huzursuzdular. Fakat iyi arkadaş oldukları için, Hayley onlar için şarkı yazmaya başladı ve bir süre sonra grubun vokalisti olması kabul edildi.[5] Grup 2004 yılında Josh Farro (gitar), Zac Farro (bateri), Jeremy Davis (bas) ve Hayley Williams (vokal/klavye) tarafından resmi olarak kuruldu.[6] Gruba bir süre sonra Jason Bynum (ritim gitar) da katıldı. "Hala garajda çaldıkları" bu zamanlarda, "Paramore" ismini akıllarına getiren şey eski basçılarından birinin kızlık soyadıydı.[7] Aynı şekilde okunan bir kelime olan "paramour" (gizli aşık) kelimesinin anlamını öğrendiklerinde, bu kelimeyi Paramore şeklinde yazarak kullanmaya karar verdiler.[5] Yazdıkları ilk şarkı, daha sonra ilk albümlerinde de kullanılan "Conspiracy" (komplo)'dur.[8]

Diskografi

Albümler

* 2005 - All We Know Is Falling
* 2007 - Riot!

Single'lar

* 2005 - Pressure
* 2005 - Emergency
* 2006 - All We Know
* 2007 - Misery Business
* 2007 - Hallelujah
* 2007 - Crushcrushcrush
* 2008 - That's What You Get
* 2008 - Decode
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici


Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Yaş : 36
Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni
Kayıt tarihi : 17/12/09
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Paramore   Salı 05 Ocak 2010, 13:50

seviyorum ben bu kızı Very Happy şarkıları zaten güzel
sağol esmam


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Efsane alacakaranlıkta başlar şafak vaktine dek sürer ama aşk sonsuza kadar devam eder.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
ayLax
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran


Paylaşım Gücü : 389
Yaş : 21
Nerden : Londra
Kayıt tarihi : 08/01/10

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Paramore   Cuma 08 Ocak 2010, 16:42

süper grup Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Bittersweet
Yönetici
Yönetici


Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Yaş : 23
Nerden : sözün bittiği yerden
Kayıt tarihi : 18/12/09
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Paramore grubu resmleriii   Paz 10 Ocak 2010, 12:53

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]



[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][img]


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]


En son -Eclipse- tarafından Salı 12 Ocak 2010, 18:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
asd
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici


Paylaşım Gücü : 180
Tür : Vampir
Yaş : 26
Nerden : Uzay Boşluğu...
Kayıt tarihi : 18/12/09

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Paramore   Salı 12 Ocak 2010, 18:21

büyük harflerle mesaj yazmak ve konu açmak yasaktır düzeltirsen sevinirim =)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici


Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Yaş : 36
Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni
Kayıt tarihi : 17/12/09
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Paramore   Cuma 15 Ocak 2010, 16:18

hayatım paylaşım için teşkkürler tşk


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Efsane alacakaranlıkta başlar şafak vaktine dek sürer ama aşk sonsuza kadar devam eder.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Twilight110
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici


Paylaşım Gücü : 627
Tür : Vampir
Yaş : 20
Nerden : Angora !
Kayıt tarihi : 18/12/09
Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Paramore   Cuma 15 Ocak 2010, 17:07

paylaşım için teşekkürler=)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Site Kurucusu ve Yönetici


Paylaşım Gücü : 2234
Tür : Vampir
Yaş : 36
Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni
Kayıt tarihi : 17/12/09
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Paramore   C.tesi 16 Ocak 2010, 17:59

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Efsane alacakaranlıkta başlar şafak vaktine dek sürer ama aşk sonsuza kadar devam eder.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
Bittersweet
Yönetici
Yönetici


Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Yaş : 23
Nerden : sözün bittiği yerden
Kayıt tarihi : 18/12/09
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Paramore   C.tesi 16 Ocak 2010, 18:26

saol ablacım çok güzel... Very Happy


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Twilight110
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici


Paylaşım Gücü : 627
Tür : Vampir
Yaş : 20
Nerden : Angora !
Kayıt tarihi : 18/12/09
Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Paramore   Paz 17 Ocak 2010, 09:01

ewt çok güzel =)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Paramore   Bugün 17:36

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Paramore
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilightfan_ TR :: SOSYAL BÖLGE :: Tv Sinema Müzik-
Buraya geçin: