Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada


Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...
 
AnasayfaHoşgeldinizSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Will Smith

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Bittersweet
Yönetici
Yönetici


Paylaşım Gücü : 1266
Tür : Vampir
Yaş : 23
Nerden : sözün bittiği yerden
Kayıt tarihi : 18/12/09
Lakap : AE

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Will Smith   Paz 07 Şub. 2010, 17:24

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Will Smith, asıl adı: Willard Christopher Smith, Jr. (d. 25 Eylül 1968, Philadelphia) Amerikalı sinema oyuncusu ve rap müzisyeni. Biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuğu var. En sevdiği arkadaşı Martin Lawrence'dır.

Filmografi [değiştir]Saturday Morning Videos (TV) (1990)
The Perfect Date (TV) (1990)
Blossom (TV series) (1992)
Where the Day Takes You (1992)
Made in America (1993)
Six Degrees of Separation (1993)
Bad Boys (1995)
Independence Day (1996)
Men in Black (1997)
Enemy of the State (1998)
Torrance Rises (1999)
Wild Wild West (1999)
Men in Black: Alien Attack (2000)
Welcome to Hollywood (2000
The Legend of Bagger Vance (2000)
Ali (2001)
Men in Black II (2002)
Bad Boys II (2003)
A Closer Walk (2004)
Jersey Girl (2004)
I, Robot (2004)
Shark Tale (2004) (voice)
There's a God on the Mic (2005)
Hitch (2005)
The Pursuit of Happyness (2006)
Tonight, He Comes (2007)
I Am Legend (2007)
Time Share (2008)
Black Panther (2008)
Diskografi [değiştir]
Albümleri [değiştir]Big Willie Style (1997)
Willennium (1999)
Born to Reign (2002)
Greatest Hits (2002)
Lost & Found (2005)

Singleları [değiştir]Miami (1997) (Big Willie Style)
Just The Two Of Us (1997)
Will2K (1999) (Willennium)
Switch (2005) (Lost & Found)
Party Starter (2005) (Lost & Found)
Will Smith


Genel bilgiler
Doğum adı Willard Christopher Smith, Jr.
Bilindiği ad(lar) The Fresh Prince
Doğum 25 Eylül 1968 (yaş 40)
Philadelphia
Köken Batı Philadelphia, Pennsylvania
Ölüm Yaşıyor
Tarz(lar) Hip hop, pop rap, urban
Meslek(ler) Aktör, Rapçi
Etkin yıllar 1986-günümüze
Etiket(ler) Jive (1986-1994)
Columbia (1997-2002)
Interscope (2004-günümüze)
İlişkili hareketler DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince, DJ Jazzy Jeff, Ready Rock C, Tatyana Ali, Muhammad Ali
Web sitesi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Catherine
Yönetici
Yönetici


Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir
Yaş : 23
Nerden : aşk gezegeni
Kayıt tarihi : 25/01/10

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Will Smith   Cuma 12 Şub. 2010, 22:25

paylaşım için sağol canım (+1) süper


[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
ayLax
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran


Paylaşım Gücü : 389
Yaş : 21
Nerden : Londra
Kayıt tarihi : 08/01/10

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Geri: Will Smith   C.tesi 13 Şub. 2010, 08:05

en sevdiğim oyuncu
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Will Smith   Bugün 20:36

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Will Smith
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilightfan_ TR :: SOSYAL BÖLGE :: Tv Sinema Müzik-
Buraya geçin: